2007/10/16

Cesta domov, iPod, Africke jedlo

Dnes sme cestovali spat do JKL. Autobus odchadzal o 10:00AM a do JKL prisiel okolo 14:30. Cize trvalo to trosku dlhsie ako v opacnom smere.
Po prichode na moju izbu som nasiel listocek z posty - cely vo Finstine a predpokladam ze vo Svedstine (kedze Svedstina je oficialny jazyk vo finsku). Ocakaval som ale prichod balicka s pre mna zaujimavym obsahom :)
Takze hor sa na bicykel a hejda na postu. Pobocka posty pre nasu lokalitu sa nachadza v obchode - trafike. Najprv som nevedel ze ci som na spravnom mieste ale potom co som uvidel obalky tak som v to zacal verit :)
Podpisal som "preberaci protokol" a dostal som balicek :) A co v nom bolo? Moj dlhoocakavany iPod Nano 3rd gen. :-)


Vecer Sebastian (Afrika) varil nejake tradicne Africke jedlo z ktoreho mi ponukol ochutnavku ktoru som srdecne prijal :-)
Jedlo na prvy pohlad vyzeralo "zvlastne". Pouzil pri tom nejaku tradicnu africku zeleninu (cela cierna) a susene ryby (to vsetko maju este zo zasob z Afriky :)) ... Kedze som uz mal za sebou svoju veceru tak som chcel naozaj len kusocek ochutnat. Zobral som teda kusocek jedla na koniec noza a ochutnal. Ihned po vlozeni do ust som utekal po pohar vody - bolo to "nenormalne" stiplave :-D Mne vacsinou chutia pikantne jedla ale toto bol extrem. Ked som sa opytal ze ci to je normalne mat to az takto stiplave tak odpoved bola ANO. A ocividne jemu to ani nevadilo lebo to zjedol bez problemov a pomerne rychlo :-)

Žiadne komentáre: