2007/10/12

Prva snehova vlocka a prvy den u Antti_ho

Ako som vcera pisal, dnes som si chcel skoro rano (6-7:00AM) ist zaplavat na plavaren ale bohuzial po niekolkonasobnom vypnuti budika som vstal az o 10:00AM. V tom case sa mi uz neoplatilo ist nikde kedze na dnes som mal este naplanovanu cestu na Antti_ho miesto, pozriet ich dom a tak ;-)
Ked som sa pozrel vonku z okna tak mi skoro oci vyskocili - SNEZIIII :) Mozno som to trosku prehnal lebo som vlocky videl len na zopar sekund a az tak vela ich nebolo a viacmenej sa hned aj roztopil ale predsa ... prvy sneh prisiel dnes :)

Dnes som sa vybral spolu s Attem pozriet jeho mamu a jej mazela + jeho brata Antti_ho do mestecka Karhula (Kotka). Bus odchadzal z hlavnej stanice o 15:05 a cesta trvala asi 3 hodiny 45 minut. Ubehlo to pomerne rychlo, s Attem sme prekecali skoro celu cestu :)
Konecne som mal moznost nazriet do inych casti Finska a spoznat sposom "lifestyle_u" na vidieku. Na moje prekvapenie u nich neexistuju dediny v podobnom pojati ako u nas. Vacsinou ak sa jedna o dedinu tak su domy od seba oddelene na niekolko destiatok metrov.
Po prichode do Karhula_i nas uz cakal na autobusovej stanici Antti so svojim autom :)
Na dnes tolko. Zajtra mozno budu aj foto :)

Žiadne komentáre: