2007/11/22

ITS: Exkurzia

V ramci predmetu International Skills sme mali dnes moznost ist na exkurziu do spolocnosti ktora robi vojensku vyzbroj pre serverne krajiny, helikoptery, lietadla, ... Bolo to o to zaujimavejsie ze som este v ramci planovania exkurzie odoslat cislo mojho pasu a nejake dodatocne infomacie o mojej identite aby ma tam vobec akceptovali ako nie rodeneho Fina :)
Spolocnost Patria ma svoje sidla rozmiestneje po Finsku, Svedsku a myslim ze maju nieco aj v Norsku. Mestecko Halli kde sidli najblizsia cast Patrie bolo vzdialene na 1 hodinu cestovania autobusom. Cesta prebehla celkom dobre - viacmenej som celu cestu prekecal s Mintu (achh, tie Finske mena :)).
Pred vstupom sme dostali farebne oznacenia "navsteva" a zakazali nam pouzivat fotoaparaty a mobilne telefony s fotoaparatom :)
Prezentacia bola ale super! Prvy raz v zivote som stal na helikoptere a co je este lepsie - na rozobratej helikoptere :-)
Po prichode domov ma cakal listok z posty ze ma tam caka balicek. Najprv som si ale myslel ze to asi nie je pre mna lebo moje meno strasne skomolili. Uz si zacinam pomalycky zvykat na Josef ale toto z posty je uz sila. Mno ved posuddte sami:

Žiadne komentáre: