2007/11/16

Vyhliadkova veza

Na obede som sa stretol s kolegami z Polska a pri ceste domov som sa rozhodol ze pojdem s nimi peso (trosku "sportu" nikdy nezaskodi). Na ceste domov sa ma Grzesiek opytal ze ci viem kde je tu v JKL vyhliadkova veza o ktorej kazdy hovori :-p Jasne ze viem. Minuly rok ked som tu bol v lete tak som mal moznost navstivit tu vezu az 2x :-)
Takze sme zmenili kurz cesty a namierili to na vyhliadkovu vezu. Ta je tu nedaleko centra na takom kopceku. Pri vystupe na kopec som len dufal ze to bude otvorene :-)
Nakoniec sme mali stastie - bolo otvorene. VYtahom sme sa vyviezli hore a pokohali sa vo vylhade :-) Nejako som bol ospaly a uz od obeda som si chcel dat nejaku dobru kavu tak som pozvam Tomeka a Grzesieka do restauracie ktora je na prvom poschodi (vyhliadkova veza je 2. poschodie :)). Aj som zabudol na to ze ta restauracia vyzera ako pre hornych tisic :) Naozaj pekne, a v pozadi hrala dobra americka cersnoska hudba z 60. alebo 70. rokov (Louis Armstrong a pod.).
Louis ArmstrongWhat a Wonderful World
Vzhladom na to ze ta restauracia vyzera velmi draho tak sme obstali celkom dobre s vylednou cenou - len 4EUR za caj a kavu :-) (prosim neprepocitavat do SKK :))
Na ceste dole sme sa este zastavili v muzeu prirody a zvierat ktore je na prizemy. Tam sme stravili asi najviac casu :-) Asi zacnem chodit castejsie do muzeii :)

Ked sme prisli v vyhliadkovej vezi tak bolo okolo 14:45 a este bolo denne svetlo. Ked sme odchadzali tak uz bola tma. Dosli sme ale k dolezitemu zaveru: musime niekedy vytiahnut sanky :-)

Žiadne komentáre: