2007/11/29

Vikend

Dnes sa pre mna zacal vikend - minuly tyzden bola posledna hodina International Skills (hovoril som ze som v pondelok mal dalsiu prezentaciu o Slovensku na hodine ITS v nejakej inej skupine? :) Hehe asi sa im to zapacilo) takze dnes je volno, zajtra je volno a potom uz Sobota, Nedela :)
Na obede som sa stretol s Tomasom a Grzeseekom a dohodli sme sa na vecernej sankovacke :D Hehe chalani nasli vo svojom sklade 2 viacmenej nove sanky :-) V obchode take obycajne "boby" sanky stoja 7EUR co je celkom dobra cena.
Sankovat sa prisli aj dievcata z Poslka a vsetko bolo super az pokial sa nestaha jedna mensia nehoda - jedno dievca sa prevratilo so sankami a vyvrtla si jeden prst na ruke. Vyzeralo to dost zle, nevedela s nim hybat a na prvy pohlad sa to zdalo byt zlomene. Nastastie ju to vobec nebolelo, cely cas sa smiala :-| Je dobre poznat niekoho kto ma auto - Ron (ak si pametate Kanadan s autom so 60 rokov ...) bol nastastie doma, takze ju odviezol do nemocnice. Tam jej ten prst napravili - trhli a skocil spat na miesto.

Žiadne komentáre: