2007/09/04

Ranne vstavanie

Druhy den v skole, cviko skoro rano o 8:15 :(
Nemam rad skore vstavanie. Nejako sa mi dobre robi v noci a preto vacsinou potom dlho spim ak mozem. Dnes som ale musel vstat ak som sa chcel zucastnit daneho cvika v cas. A kedze autobus mi usiel pred nosom tak som zvolil cestu zdravia - bicykel. Asi za 10 alebo 15 (to uz ale max) som bol v skole. Ajked to cviko bolo az do 12:00. Zaujimavym systemom tu maju riesene predmety, vsetko su to minimalne 4 hodinovky a v triede sme niekedy mozno aj 30ti a su triedy kde su aj viaceri. Skor to potom vyzera ako na prednasku ako cviko. A viacmenej to aj bezi v takom style - prednasko-cviko. Jaj, zabudol som napisat ze o ake cviko sa vlastne jednalo: Mobile programing with Java. Bolo to celkom zaujimave napriek tomu ze tentoraz naozaj cela prednaska (ci cviko) prebiehala len vo Finstine. Ked sa dostalo ale k praktickemu skusaniu jednotlivych aplikacii tak raz za cas odznela aj nejaka Anglicka veta :)
Po dobrom obede (dnes som mal nejake rezance s morkadela omackou [ci nieco take] a bolo to super:)) sme (ja a polsky kolegovia [asi som to este nehovoril ale sme tu len my 3 v tomto semestry na odbor IT]) sa vybrali bicyklom spat domov. Nasli sme ale celkom dobru skratku hned pri jazere. Prevysenie minimalne takze sa tam ide velmi dobre na bicykli. Dnes som tu novu cestu dokonca vyuzil hned aj 2x. Ked som sa potom este vracal do mesta zistit informacie o autobusoch sa na letisko. Ano - zajtra letim spat do Kosic, sice len na zopar dni, a viacmenej pracovne ale aspon sa najem konecne dobrej domacej polievky :)
Inac este k tej skratke: Vedla cesticky pre cyklistov a chodcov stavaju Fini nove domceky a celkom ma zaujal ich stavebny system: Niektore domy buduju priamo len z dreva (nieco na USA styl) a zase ine z niecoho co sa podobalo na nas kvader ale bolo to ovela zaujimavejsie tym ze to obsahovalo asi 10cm tepelnej izolacie priamo v sebe. Zimy su tu dost silne takze predpokladam ze vedia co robia :) BTW: Dnes som nakupoval v nakupnom dome zvanom Prisma. Skoro som sa tam stratil, veeeelmi velky obchod (alebo mozno sa mi to len zda lebo chodim do malych obchodikov).
Tak teda zatim, zajtra sa uvidime uz na Slovensku :) Lietadlo by malo pristat v Kosiciach asi o 11:15PM.

Žiadne komentáre: