2007/08/29

Je dobre vediet ine jazyky

Dnes mam na plane zaplatit Survival kit. Stoji to 70EUR a ked budem odchadzat a vratim vsetko OK tak mi vratia asi 30 ci 40EUR. Cize sa stretavam v meste so Sonjou ktora mi ukaze miesto kde to mozem zaplatit. Pritom sa este zastavime v obchode kde mi ukaze original Finske cukriky a vraj nejake specialne finske mlieko (ajked chuti ako obycajne acydofilne [mnam]). Kupime hned 2 rozne druhy cukrikov, jedny vraj slabsie v cukre balene a druhe silnejsie. Na prvy pohlad tie cukriky vyzeraju ako cierna guma (a skoro tak aj chutia:)) a chutovo pripominaju produkt ktory bolo mozne zakupit aj u nas a myslim ze sa to volalo pendrek (take male cierne nieco to bolo :). Tie silnejsie cukriky boli ale priliz moc (dakujeme CZ) aj na mna tak som ich hned vyplul :-|
Anyway, zaplatil som ten kit a isli sme sa potom spolu naobedovat. Kedze Sonja mala potom nejake povinnosti v hlavnej budove tak sme sa vybrali na obed tam. Cize opat podobny princip obedovania ako minule. Na obede ma ale Sonja zoznamila s 2 chalanmi z Madarska ktory su ty uz rok a dokonca tu robia priamo aj svoju bakalarsku pracu. Kedze rozpravam aj Madarsky tak nebol problem pokecat si :) Oni tu studuju programovanie a prave koduju nejaky program na svoju bakalarku.
Vecer som sa stretol a Atte ktory ma pozval na premietanie filmu zvaneho Hunky Junk ktore sa bude konat priamo u nas v skole v hlavnej budove v auditoriu (veeelka prednaskova miestnost). Vraj to bude velmi smiesne - je to zostrih starych velmi zlych videi vacsinou z USA filmoveho priemyslu. Niekore videa boli naozaj super :)

Žiadne komentáre: